
تلویزیون ایست پوینت 32 اینچ 4k مدل EAST POINT...

تلویزیون ایست پوینت 43 اینچ 4k مدل EAST POINT...

تلویزیون ایست پوینت 50 اینچ 4k مدل EAST POINT...

با پیشرفت تکنولوژی و ورود ساندبار، همه روزه شاهد اتفاقات و شرایط جدیدی در نحوه ضبط و پخش صدا در سیستم های دیجیتال هستیم که دریچه ی جدیدی به واقعی تر بودن نوع نمایش فیلم ها و اصوات مختلف است.
پیشتر در دهه ۱۹۳۰، سیستم صوتی به یک بلندگوی مجزا یا مجموعه ای از بلندگوها گفته می شد که پشت صحنه نمایش قرار میگرفت.
اما امروزه انواع سیستم های پخش کننده صدا به وجود آمده اند که عمده ترین تفاوت آنها میزان شفافیت، واقعی تر جلوه کردن، قدرت و احاطه صدای پخش شده در محیط است.
ساندبار(soundbar) هم در راستای ایجاد شرایط پخش صدای بهتر و با کیفیت تر به بازار آمده است. در واقع ساندبار پخش کننده ی “صوت به صورت ستونی” است
که در حالت افقی در جلوی تلویزیون شما قرار میگیرد تا صدا را با حجم و البته کیفیت بیشتر پخش کند. اما پیش از آنکه به ویژگیهای ساندبار بپردازیم
ابتدا باید نگاهی اجمالی به روش های ضبط صدا بیاندازیم تا سیستم یاندبار برایمان ملموس تر شود. روش های متعددی برای ساخت و ارائه یک سیستم ضبط صدا وجود دارد که به صورت مختصر عبارتند از:
مونوفونیک یا به عبارت سادهتر Mono : مونو، بدین معنی است که تمام صدا روی یک تراک صوتی یا کانال ضبط میشود که معمولاً روی یک بلندگو پخش میگردد.
Stereo : ضبط دو کاناله که در آن صدا روی دو بلندگو در دو طرف شنونده پخش میشود. صدای دو کاناله یا همان استریو ، فرمت استاندارد برای پخش کننده های استریوی خانگی،
تلویزیون و رادیوهای FM میباشد. ساده ترین روش برای ضبط صدا به روش دو کاناله ( که ضبطهای دوگوشی نیز نامیده میشود) با دو میکروفون انجام میگردد.
Surround : ساراند لغتی انگلیسی به معنای “احاطه”، “محاصره” و “فراگرفتن” است. در ضبط صدا به روش Surround ، ایده ضبط صدا یک گام به جلوتر رفت
و کانالهای صوتی بیشتری را افزود. بطوری که صدا از سه یا چند جهت به گوش میرسد. در سیستمهای ضبط Surround میکروفون های خاصی وجود دارد که صدای محیطی را ضبط میکند.
(با ضبط صدا در سه یا چند جهت)، اما این روشی استاندارد برای تولید یک تراک صوتی نمیباشد. تقریباً تمام تراکهای صوتی فیلم در یک استودیویی به نام Mixing Studio ترکیب و ایجاد میشوند.
اگرچه واژه « صدای محیطی » از نظر فنی ، به سیستم های چند کاناله خاص اطلاق میشود که توسط آزمایشگاه های Dolby طراحی شده اند اما معمولاً به عنوان واژهای کلی برای
سیستمهای سینمایی و سیستمهای صوتی چند کاناله سینمای خانگی بکار میرود. گروهی که مسئولیت ادیت و میکس صدا را بر عهده دارند، تراکهای مختلف صداهای ضبط شده (گفتگوهایی ضبط شده ،
افکتهای صوتی ضبط شده و موسیقی فیلم ) را گرفته و سپس تصمیم میگیرند که از کدام کانال یا کانالهای صوتی استفاده کنند.
سینمای خانگی محصولی بود که پس از ارائه استانداردهای بسیار خصوصا دالبی در حوزه صدا،جایگزین سیستم های صوتی HI-FI و استریو شد.
سیستم های صوتی خانگی که عموما از دو یا ۴ باکس صوتی تشکیل شده بودند،توانایی اجرای دالبی های جدید را نداشتند.
از همین رو کم کم پای سینماهای خانگی به خانه ها باز شد سینمای خانگی علاوه بر ابعاد کوچکتر،دارای ظاهری زیباتر،مدرن،زیبا و دارای امکانات بیشتری بود
که می توانست اتاق نشیمن شما را به یک صحنه از صحنه فیلم مبدل کند.
چیدمان اسپیکرها و آرایش سیستم با دیگر تجهیزات HI-FI متفاوت بود.بدین ترتیب کاربران می توانستند صدای کاملا استاندارد دالبی را احساس کنند.
ساندبار به منظور کاهش سیم کشی،کاهش سایز،قیمت تمام شده کمتر،قابلیت های بیشتر در زمینه های ارتباطی و پرداخت کامل به یک نیاز واحد طراحی شده اند.
سینماهای خانگی با تمام قابلیت های خود دارای مشکلاتی بود.به عنوان مثال سیم کشی های طولانی و مشکلات استتار آن در بسیاری از منازل بسیار جدی بود.
از سوی دیگر نشیمن های کوچک نیازی به یک سیستم صوتی با این ابعاد و تعدد Tower ندارند.هر چند که در برخی مدل ها بلندگوهای عقب به صورت بی سیم فعالیت می کنند،
اما این یکی از بزرگترین مشکلات سینماهای خانگی بود.
از سوی دیگر استفاده از فناوری های صوتی دالبی و Multi Channel محدود به پخش فایل ها و فیلم هایی بود که این قابلیت را دورن خود حمل می کنند.
در نتیجه پخش موسیقی گاها به صورت استریو (Stereo) انجام می گرفت.به همین علت گاها بلندگوهای عقب بدون فعالیت بودند.
از سوی دیگر با توجه به کاهش ضخامت کابینت تلویزیون ها،کمپانی ها مجبور به استفاده از اسپیکرهای ضعیف بودند که به هیچ وجه نمی توانستند نیازهای کاربران را پاسخ دهند.
از همین رو ساندبار وارد بازار شد. ساند بار دارای امکانات ویژه ای بودند که مشکلات ذکر شده در بالا را از میان برداشته و دارای امکانات ویژه ای بودند.
اما به دلیل آنکه استانداردهای دالبی و چند کاناله به طور کامل اعمال نمی شوند،در نتیجه باید قید پخش صدای کامل دالبی را زد.
ساند بارها برای تولید صدای تلویزیون ها،ارتباط بیسیم با گجت های امروزی و پخش صدای قدرتمند برای یک نشیمن ساده و شیک طراحی شده اند.
قابلیت های بلا استفاده در سینماهای خانگی در ساندبارها حذف شده و با همین حرکت ساده بسیاری از نقاط ضعف آنها از میان برداشته شد.
سینمای خانگی برای پخش موسیقی هایی در رنج خانگی مناسب نبودند.صداهای فرکانس پائین تنها از طریق یک ساب ووفر اعمال می شود که گاها ارنج و آرایش نامناسب بلندگوها موجبات بهم ریختگی فرکانس را فراهم می کند.
به عبارت ساده یعنی در یک منطقه از منزل صدای فرکانس پائین بسیار شنیده می شود و این در حالی است که در چند متر آن طرف تر این صدای Vocal است که بر صدای بیس چیره می شود.
این عدم توازن تا ابد همراه سینماهای خانگی است.مشکلی که راه حل چندانی برای آن نیست و به همین علت واژه ی حرفه ای از سینمای خانگی دور می شود.
کاربران می توانند برای پخش فایل های موسیقی استریو روی ساندبارها حساب کنند.به عبارت بهتر پخش موسیقی از ساندبارها گاها بهتر از سینماهای خانگی انجام می پذیرد.
ساند بارها از طریق درگاه های USB،بلوتوث،WI-FI،کابل HDMI،پورت اپتیکال،پورت AUX و حتی NFC به پخش محتوا بپردازند.
انعطاف بالا در ورودی ها،بزرگترین مزیت آنها است و کاربران از راه های بسیار می توانند فایل های خود را پخش نمایند.
از سوی دیگر مدل های در بازار موجود هستند که قیمت های بسیار بالای آنها هیچ گونه توجیه منطقی ندارد.به عنوان مثال می توان به ساند بار ال جی LS-4 اشاره کرد
به قیمتی در حدود ۵ میلیون تومان،دارای یک کارایی ساده مانند دیگر محصولات مشابه در بازار است.
ابعاد کوچک و جمع و جور
ظاهر شیک و زیبا
عدم نیاز به کابل کشی (ارتباط بی سیم)
تنوع مدل ها و قیمت
تنوع در راه های ارتباطی
کنترل آسان
مناسب برای پخش موسیقی های استریو
تنوع در فرمت های قابل پشتیبانی
ارتباط بی سیم ساب ووفر
برای اینکه بتوانید بهره بیشتری را از یک ساندبار ببرید، باید به نکات بسیار مهمی توجه کنید. در زیر ویژگیهای بهترین ساندبار ها را برای شما شرح میدهیم
هر ساندباری دارای تعدادی کانال در انواع مختلف است که هر یک وظیفه انتقال صدای خاصی را به گوش انسان دارند. به عنوان مثال برای شنیدن صدای بیس آهنگ باید کانال مربوطه آن در ساندبار
وجود داشته باشد؛ حتی برای شنیدن صدای خواننده نیز باید یک کانال برای آن در نظر گرفته شود.
با این اوصاف هر چه تعداد کانالهای یک ساندبار بیشتر باشد، جزئیات بیشتری از یک آهنگ به گوش میرسد. پس اگر به دنبال کیفیت زیاد صدا هستید،
بهتر است به هنگام خرید ساندبار به این ویژگی مهم توجه داشته باشید.
راههای مختلفی برای پخش صدا از ساندبار به جای بلندگوهای داخلی تلویزیون وجود دارد. ورودی HDMI یکی از همین راههاست. معمولاً ساندبارها دارای یک یا چند ورودی HDMI هستند
که از طریق کابل مربوطه به تلویزیون وصل شده و وضوح صدا را افزایش میدهند. بهتر است بدانید که هرچه تعداد این ورودیها بیشتر باشد، قابلیتهای ساندبار نیز افزایش پیدا میکند.
روش دیگر پخش صدا از ساندبار استفاده از قابلیت بلوتوث است. در حال حاضر بسیاری از ساندبارها از بلوتوث پشتیبانی میکنند که به شما امکان پخش موسیقی از دستگاههای هوشمند مثل تلفن همراه، تبلت یا رایانه شخصی را فراهم میکند. حتی برخی از ساندبارها دارای بلوتوث دوطرفه هستند که اجازه پخش صدا را از دو بلندگو به صورت همزمان یا هدفونهای بلوتوثدار میدهد.
در حالت معمول، برای اتصال به بلوتوث ساندبار باید به تنظیمات بلوتوث دستگاه هوشمند خود مراجعه و آن را متصل کرد؛ اما برای تسریع اتصال اولیه بلوتوث یک ویژگی با عنوان NFC در برخی ساندبارها تعبیه شده است.
توجه داشته باشید با اینکه اتصال بلوتوثی کار را بسیار سادهتر کرده است؛ اما گاهی در این روش با قطع و وصل شدن صدای موسیقی مواجه میشویم که ممکن است آزاردهنده باشد.
مدلهایی که قابلیت وایفای دارند به شما امکان دسترسی و پخش آنلاین و مستقیم موسیقی از نرمافزارهایی مانند اسپاتیفای یا پاندورا را میدهند. همچنین،
بعضی از مدلهای ساندبار ممکن است دارای یک جک اترنت برای اتصال سیمی به شبکه خانگی شما باشند.
اگر نمیخواهید هزینه زیادی صرف خرید یک ساندبار هوشمند کنید، حداقل بهتر است یک ساندبار ریموتدار تهیه کنید. وجود این ریموت اعمال تنظیمات بر روی ساندبار را سریعتر کرده
و همچنین میزان رفتوآمدتان به سمت این دستگاه را برای بررسی تنظیمات به حداقل میرساند.
وجود صفحهنمایش بر روی ساندبار، شما را از تنظیمات اعمال شده مطلع میکند. این در حالی است که در صورت عدم وجود آن نمیتوانید از اعمال تنظیمات سفارشی خود مطمئن شوید.
بنابراین، توصیه میکنیم به هنگام خرید، ساندبار صفحه نمایشدار را تهیه کنید تا تنها با یک نگاه متوجه میزان حجم صدا یا حالتهای صوتی شوید.
در حال حاضر بسیاری از ساندبارها به صورت هوشمند عمل میکنند. این مدل ساندبارها با دستیارهای صوتی مانند Google Asistant و Amazon Alexa در ارتباط بوده
و درخواستهای شما را بدون وجود هیچ کنترل و ریموتی و تنها با به زبان آوردن آنها انجام میدهند. با این قابلیت میتوانید یادآوریهایتان را تنظیم کنید،
برنامهریزیهایتان را انجام دهید و حتی درخواست پخش اخبار یا آهنگ موردعلاقهتان را از آن داشته باشید.
همچنین با وجود این قابلیت، امکان اتصال لوازم هوشمند منزل به یکدیگر هم وجود دارد. در این صورت با یک تیر دو نشان زده و در حالی که بر روی مبل راحتی خود نشستهاید،
تنها با دسترسی به ساندبار میتوانید تنظیمات سایر دستگاههای هوشمند را نیز انجام دهید!
قابلیت Dolby Atmos از دیگر امکاناتی است که در یک ساندبار خوب میتوان یافت. آیا تابهحال به این موضوع فکر کردهاید که خانه خود را به یک استادیوم یا سینما تبدیل کنید؟
قابلیت Dolby Atmos دقیقاً به دنبال برآورده کردن این خواسته شماست.
این فناوری هوشمند صداهای پخش شده را به صوتهای سهبعدی تبدیل کرده و باعث فراگیر شدن صدا در محیط میشود؛ انگار که دقیقاً در محیط و شرایط موردنظرتان قرار گرفتهاید.
آیا میخواهید همچنان که از اتاقی به اتاق دیگر حرکت میکنید، صدای موسیقی نیز همگام با شما به حرکت درآید؟ این امکان با جداسازی تجهیزات ساندبار و بلندگوها امکانپذیر است.
برای این کار باید بلندگوها را از نوار اصلی جدا کرده و در اتاقهای مختلف جاسازی کنید. سپس ساندبار را به صورت بیسیم و به کمک یک اپلیکیشن به آنها متصل کنید. جالب است بدانید که
با وجود این قابلیت حتی میتوانید در اتاقهای مختلف موسیقیهای متفاوتی را پخش کنید؛ البته برای این کار ساندبار شما باید بیش از 5 کانال داشته باشد.
فایلهای صوتی دارای فرمتهای مختلفی نظیر mp3، WAV، A LAC و… هستند. برای اینکه تمامی فایلها از طریق ساندبار قابل پخش باشند، باید از پشتیانی آن از تمامی فرمتهای رایج صوتی اطمینان حاصل کنید.
شرکت های مختلفی اقدام به تولید ساندبار می کنند از جمله شرکت ال جی – سونی – سامسونگ – فیلیپس – پاناسونیک که همگی دارای کیفیت عالی هستند .
برند خوش نام و پرآوازه کره ای ال جی همواره در تولید محصولات صوتی و تصویری حضور فعالی داشته است . محصولات این مارک کره ای در سراسر جهان فروش خوب و مشتریان پروپاقرصی دارد .
همانند محصولات تصویری آن ؛ محصولات صوتی این شرکت نیز محبوب هستند . یکی از محصولات صوتی برند ال جی ؛ ساندبار است که با تنوعی از مدل ها و ویژگی ها به بازارهای جهانی عرضه می شوند .
یکی دیگر از برندهای کره ای حاضر در بازار تولید محصولات صوتی و تصویری برند سامسونگ با سالیان زیاد سابقه کار در این زمینه است .
برند سامسونگ نیز همانند همتای کرر ای خود یعنی ال جی اقدام به تولید محصولات تنوع و با کیفیتی کرده است که در بازارهای جهانی مشتریان خاص و زیادی دارد
محصولات صوتی سامسونگ مانند محصولات تصویریش با امکانات زیاد و مدل های مختلف تولید می شوند : یکی از محصولات صوتی این شرکت ساندبار است که با توجه به سلیقه مشتریان در مدل ها و با امکانات مختلف زده می شود .
برند ژاپنی بدون رقیب و یکه تاز میدان محصولات صوتی و تصویری یعنی سونی که همیشه با محصولات با کیفیتش چشم ها و گوش ها را محو خود کرده است .
به جرات میتوان گفت در زمینه محصولات صوتی بهترین مارک بازار است . در میان محصولات صوتی این مارک ؛ ساندبار نیز وجود دارد .
ساندبارهای تولیدی مارک سونی در مدل ها و سایزهای مختلف و با ویژگی ها و امکانات متنوع وارد بازارهای آسیایی و اروپایی می شوند و همین امر باعث پاسخ گویی نیازهای مشتریان شده است .
برند اروپایی فیلیپس در کشور هلند قرار دارد که سالیان زیادی است در تولید محصولات خانگی مشغول به فعالیت است . یکی از تولیدات این مارک هلندی محصولات صوتی و تصویری است
که در رقابت با همتایان آسیایی خود قرار دارد . محصولات صوتی برند فیلیپس نیز همانند محصولات خانگی آن ؛ با کیفیت و تنوع زیاد تولید می شوند .
یکی از محصولات صوتی این شرکت ؛ ساندبار است . ساندبارهای برند فیلیپس با تنوعی از مدل ها و امکانات مختلف مشتریان را به خود جلب کرده است .
دیگر برند ژاپنی حاضر در زمینه تولید محصولات صوتی و تصویری برند پاناسونیک است . شرکت پاناسونیک با تولید محصولات باکیفیت و تنوع زیاد مشتریان و هواداران زیادی را در اکثر کشورهای دنیا دارد .
محصولات صوتی این مارک نیز متنوع و زیاد هستند . یکی از محصولات صوتی این برند ژاپنی ساندبار است . ساندبارهای تولیدی این برند در اندازه ها و مدل های مختلف روانه بازار می شوند .
لطفا ابتدا وارد شوید.
ورود به سیستمیک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتمهای محبوب ایجاد کنید.
ورود به سیستمیک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.
ورود به سیستم